ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Το www.woodenpenguin.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ» και το διακριτικό τίτλο «WOODEN PENGUIN» που εδρεύει στα Αμπελάκια Δράμας, Τ.Κ. 66100, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 119560172, ΔΟΥ: Δράμας).
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση www.woodenpenguin.gr
Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.woodenpenguin.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεση και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ.

Η «WOODEN PENGUIN» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Η «WOODEN PENGUIN» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος και ο σχεδιασμός αυτού, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Ειδικότερα, απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρίας. Επίσης σημειώνεται ότι τα σήματα και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στον ιστότοπο ανήκουν είτε στην επιχείρηση είτε σε τρίτες εταιρίες, από τις οποίες η επιχείρηση προμηθεύεται προϊόντα, όλα δε τα διακριτικά γνωρίσματα προστατεύονται από την ειδική νομοθεσία που τα διέπει, η δε  εμφάνισή τους στον ιστότοπο της εταιρίας σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τυχόν μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η «WOODEN PENGUIN» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 698 072 7978 ή μέσω e-mail στο info@woodenpenguin.gr.

6. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Μπορείτε να εξοφλήσετε  την παραγγελία σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Πιστωτική κάρτα 
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.
Η «WOODEN PENGUIN» δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Η πληρωμή είναι δυνατή με την χρήση των πιστωτικών καρτών VISA και MASTERCARD. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών δεν συλλέγονται από την ιστοσελίδα παρά μόνο από την Winbank ως συνεργαζόμενη τράπεζα για την συλλογή πληρωμών με πιστωτική κάρτα. Η οθόνη στην οποία εισάγονται τα στοιχεία αυτά είναι στο περιβάλλον των συστημάτων της Winbank και τα δεδομένα συλλέγονται απευθείας από αυτήν χωρίς την παρέμβαση της «WOODEN PENGUIN». Κατά συνέπεια η «WOODEN PENGUIN» δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει και εν γένει επεξεργάζεται σε καμία φάση στοιχεία πιστωτικών καρτών ούτε και αναμιγνύεται με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση της πληρωμής. Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή και ερώτηση σχετικά με χρεώσεις στην πιστωτική τους κάρτα οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα τους.

Β. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ/σμού: 5235-076924-487
IBAN:GR98 0172 2350 0052 3507 6924 487
BIC: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ
Αρ. Λογ/σμού: 27500549095
IBAN: GR1601102750000027500549095
BIC: ETHNGRAA

Εurobank
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0250.09.0201368860
IBAN: GR2102602500000090201368860

Σημειώνετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας στα στοιχεία της κατάθεσης.

Η παραγγελία σας παραμένει σε αναμονή ώσπου να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας στην τράπεζα.
Για να ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας, μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, αποστέλλετε e-mail στο info@woodenpenguin.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό παραγγελίας σας. Εναλλακτικά μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2521025456 ή 6980727978.

Τέλος, η κατάθεση γίνεται μέσα σε 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό της παραγγελίας δεν κατατεθεί μέσα σε 4 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία ακυρώνεται.

7. Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο 698 072 7978 και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας. H δυνατότητα αυτή σας παρέχετε μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για τη αποστολή της παραγγελίας σας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν από τη μεταφορική. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η διαδικασία για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης είναι η εξής:

1.    Πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως ή συμπληρώνοντας το έντυπο υπαναχώρησης, για την απόφασή σας να επιστρέψετε το προϊόν. Το έγγραφο υπαναχώρησης θα πρέπει να αποσταλεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας με e-mail info@woodenpenguin.gr.

2.    Η επιχείρησή μας υποχρεούται να σας επιβεβαιώσει για την παραλαβή του εντύπου. Στην περίπτωση που δεν λάβετε την  επιβεβαίωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την επιχείρησή μας στο 698 072 7978.

3.    Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κοινοποίησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σας

4.    Η επιχείρησή μας θα σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε η απόφαση σας να επιστρέψετε το προϊόν. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά του προϊόντος.

ΣΗΜ.1: Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον καταναλωτή.

ΣΗΜ.2: Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για προϊόντα που κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας ζητήσατε.

ΣΗΜ.3: Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί, ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε.

 Η «WOODEN PENGUIN» θεωρεί ότι οι χρήστες του έχουν διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και τους έχουν αποδεχθεί ανεπιφύλακτα.