ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εσωτερικό
Κόστος: 3€, για αποστολή με αντικαταβολή το κόστος είναι 2€ επιπλέον. Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παράδοση: Διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν. Αναλυτικότερα, στην περιγραφή κάθε προϊόντος σημειώνεται ο χρόνος κατασκευής του. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του προϊόντος γίνεται η αποστολή του μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier), όπου μέσα σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες γίνεται η παράδοσή του στην διεύθυνση της επιλογής σας.

Εξωτερικό – Ευρώπη
Κόστος: 25€, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής. Για αγορές πάνω από 150€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παράδοση: Διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν. Αναλυτικότερα, στην περιγραφή κάθε προϊόντος σημειώνεται ο χρόνος κατασκευής του. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του προϊόντος γίνεται η αποστολή του μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) ή ΕΛΤΑ, όπου μέσα σε 7 με 10 εργάσιμες ημέρες γίνεται η παράδοσή του στην διεύθυνση της επιλογής σας.

Εξωτερικό – Υπόλοιπες χώρες
Κόστος: 40€, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής. Για αγορές πάνω από 150€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παράδοση: Διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν. Αναλυτικότερα, στην περιγραφή κάθε προϊόντος σημειώνεται ο χρόνος κατασκευής του. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του προϊόντος γίνεται η αποστολή του μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) ή ΕΛΤΑ, όπου μέσα σε 10 με 15 εργάσιμες ημέρες γίνεται η παράδοσή του στην διεύθυνση της επιλογής σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

– Αντικαταβολή (αφορά αποστολές στην Ελλάδα)

– Τραπεζική κατάθεση

– Πιστωτική κάρτα

Στο τέλος της παραγγελίας σας αποφασίζετε για τον τρόπο πληρωμής σας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον SSL-128-bit (Secure Sockets Layer).