0
0.00
0
Όλα ξεκινούν απο τη φύση

«Κάθε κομμάτι ξύλου σε οδηγεί μόνο του, το χρώμα του, τα νερά του, η υφή του… το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα σεβαστείς!» Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου από μικρό παιδί. «Να σεβαστείς και να αναδείξεις την κρυφή πλευρά του. Αλλά και να την προσέχεις, να θυμάσαι ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει τη φροντίδα του.»

Με αυτά τα λόγια έμαθα να δημιουργώ στο ξύλο… αυτός είναι ο τρόπος μου, ότι και να φτιάχνω. Έτσι φτιάχνονται και τα παπιγιόν, σχεδιάζοντας πάνω στο μοναδικό κομμάτι ξύλου που κόβεται προσεκτικά με το χέρι και φινιρίζεται μέχρι να φανερωθεί ο καλύτερος εαυτός. Στη συνέχεια γυαλίζεται μόνο με λάδια και όταν ντυθεί με τα βαμβακερά, τα μεταξωτά υφάσματα ή τα δέρματα, παίρνει τη θέση του στη χειροποίητη θήκη του για να προστατευτεί από το φως του ήλιου, την υγρασία και να προφυλαχτεί από χτυπήματα.

Έτσι, το κάθε ένα ξεχωριστό κομμάτι, είναι έτοιμο να περάσει στα χέρια του νέου του φίλου και να μείνει μαζί του για πολύ καιρό και με λίγη αγάπη και φροντίδα μπορεί και για μια ολόκληρη ζωή.

Γρηγόρης Αν. Ευθυμιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0.00
0
X
Call Now ButtonΤηλεφωνικές παραγγελίες